Call us  +46 (0)70-589 32 33

titti(a)gladafaret.se

Väntar du smått?

Väntar du eller någon du känner smått i vår? Då har vi de optimala presenterna till babyn! Varför inte ett extra mjukt lammskinn eller en mössa eller byxa i KNODD Baby Set? Kvalitet framtagen med omsorg.

 

 

 

Våra finullsskinn håller en hög kvalitet vad gäller mjukhet och jämnhet. De har en fluffig bärighet vilket ger ett skönt och luftigt underlag för bebisen. De är naturligt vita, men otroligt smutsavvisande (även om de är tvättbara i ylleprogrammet om olyckan skulle vara framme). Använd skinnet i bebiskorgen/sängen, i vagnen, på golvet. Ja, lammskinnet blir en värmande och skön present som kan följa barnet i många år framöver. Läs mer om våra skinn.

Låt ditt barn omsvepas av skön och mjuk lammull. Inget ger så skön värme! Perfekt för utesovstunderna. KNODD Baby Set är en bebiskollektion framtagen av Glada Fåret och AnitaYarn. Vi erbjuder ett stick-kit med mönster och lammullsgarn från gårdens djur. I dagsläget finns KNODD Baby Byxa och KNODD Baby mössa. Byxorna med plats för blöja och mjuka breda muddar vid mage och vrister, som även gör att byxan kan växas i. Beskrivningen sträcker sig från storlek nyfödd till 1,5 år (stlk 50-86). Läs mer om KNODD Baby Set.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *