Call us  +46 (0)70-589 32 33

titti(a)gladafaret.se

Guld i Ull-SM 2017

Hurra! SM-guld, SM-guld! För 3:e året i rad vann vi Ull-SM i klassen Lantras Finull. Det var 17013 Karins fäll som vann med motiveringen ”Stor, bra och jämn fäll. En mycket god representant för finullsrasen”. Dessutom fick vi priset Folket val Fjärran där de som inte var på plats kunde rösta på ett urval av fällar via sociala media. Svårt att bedöma kanske när man inte får klämma och känna, men den såg läcker ut på bild vilket många uppenbarligen tyckte – vilket vi TACKA-r så mycket för! 

Jag närvarade inte själv på prisutdelningen i år, jag besökte nämligen Wålstedts (där tävlingen hålls) under lördagen och hade en toppendag med får- och ullprat med en massa trevliga människor. God mat, bra föredrag och så kunde jag köpa med fina grönsaker från Wålstedts lantbruk (ull har jag ju redan…). Det glada beskedet om guldet fick jag på söndagskvällen ute på gärdet när jag var vid fåren. Vad glad man blir av erkännandet och vilken energi jag får av den klappen på axeln. Tack till arrangörerna! Och mina guld-skimrande får.

Enköpingsposten uppmärksammar vinsten den 4 oktober 2017. Jätteroligt, tycker vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *