Call us  +46 (0)70-589 32 33

titti(a)gladafaret.se

Ledarskapskurs

Varje år brukar jag delta på någon/några fortbildningar för att utvecklas och lära nytt. Under vintern, från november till mars, gick jag en ledarskapskurs under ledning av Elisabeth och Folke på företaget ViljaLysa. Jag drämde till med 7 dagarskursen, eftersom jag tyckte att innehållet var så pass intressant och det passade bra i tiden. Dagarna delades upp på fyra tillfällen och alla träffar genomfördes på Kungsörstorp Hotell & Konferens med sin suveräna standard på service och mat. Kursen vände sig till oss som är verksamma i de gröna näringarna och subventionerade genom Landsbygdsprogrammet.

Jag måste säga att är det var väl investerad tid och energi! Många konkreta tips och övningar under Folke & Elisabeths kompetenta ledning. Mellan gångerna hade vi hemuppgifter där vi bl.a. tog fram vår grundplattform (konkretisera företagets vision, affärsidé, långa & korta mål samt värderingar) och övade coachingsamtal. I gruppen var det lantbruksföretagare som alla hade olika produktionsinriktning, storlek på företag, tidigare erfarenheter och personligheter :).

Funderar du på att utveckla dina ledaregenskaper finns chansen att anmäla sig till kurser till hösten. Det här har fler fårföretagare nytta av! Kolla in här (kursen heter Vilja Leda).