Call us  +46 (0)70-589 32 33

titti(a)gladafaret.se

Rebusrundan 4 & 11 aug

Är du redo för RebusrundanVi har öppet mellan kl. 11-17 söndagarna den 4 och 11 augusti. Totalt kan du besöka 39 intressanta företag i Fjärdhundraland som medverkar på årets Rebusrunda. Hoppas du planerar in ett besök hos oss!

Du hittar all info: karta, startkort, vinstplan m.m. HÄR.

 


Hos oss händer följande:

Nytt för i år: Barnrebus hittar du i barntältet. Där kan du också ”Mata fåren med nerf” och skapa vacker och kreativ ”Får-konst” till fårhuset. Barnloppis (vid uppehållsväder).

Ytterligare en NYHET är att vi har nygjord Köftekorv och rökt fårstek, vaccat i bit. Ta med kylväskan och handla med middagen hem.

Vårt populära fårcafé öppnar och serverar hembakt fikabröd. Nybakta bullar och goda alster med bär. Årets lamm-macka med nyrökt fårfilé är utprovad och består av goa, svenska råvaror. Nyttig är den också.

 

 

Vi har precis fått i retur ett fåtal, färgade skinn från vårt berederi i Tranås. Nu finns, förutom de naturvita skinnen, även sju olika häftiga kulörer. De är underbara!

För den hantverksintresserade finns även en mindre mängd ull, garn och stick-kit i vår bebiskollektion KNODD (mössa, kofta, byxa och filt).

 

Passa på att fråga lammbonden Titti om får, lammuppfödning m.m. Varmt välkommen till oss på Glada Fåret!

Du hittar oss genom att knappa in Glada Fåret i Google Maps. Vi har nr 13 på årets Rebusrunda.