Call us  +46 (0)70-589 32 33

titti(a)gladafaret.se

Tack för besöket!

Vi har öppen gård 3 gånger per år, nu senast på Fjärdhundralands Mat & Människor. Det var fantastiskt roligt att så många kom till oss och firade våra 40 år med får. Det blev ett fint minne! Många undrade över receptet och det har jag faktiskt fått från ICA. Kolla här. Det står ”vårig” lammgryta, men jag höstanpassar den: torkade örter går lika bra som färska, samt pressad potatis och lingonchutney är gott till istället för sparris och rabarberchutney. Jag kokar med öppna ben (som man får i grillstyckningen) eftersom det blir en väldigt god buljong.

Alla våra lamm är sålda i år, antingen i låda eller till avel. Det är roligt att ni konsumenter bryr er om var maten kommer ifrån och hur den är producerad. Det ger mig energi att fortsätta med lammuppfödningen. Välkommen åter!

Ja just ja, ett varmt grattis till Hans B., Enköping som vann lammskinnet. Han blev väldigt glad!